Reservere overnatting

Foto: Morten Noremsaune

​​​​​​​OBS! Pass på å velge riktig priskategori og hugs at du ikkje reserverer rom, men enkelte sengeplasser. Meir informasjon under.​​​​​​​

Du reserverer sjølv seng via vår web-booking:

• Du bestiller ei og ei seng, ikkje heile rom. Sengene du legg i handklekorga kjem samla til oss og de får automatisk rom saman.
  • Pass på å velg riktig pris i rullegardinmenyen til høgre. Dersom du betaler ikkje-medlemspris kan dette ikkje endrast i etterkant. Dersom du betaler medlemspris, men ikkje kan framvise gyldig medlemsbevis må du betale mellomlegget ved avreise.
  • Me håpar å vere tilbake i normal drift til vintersesongen. Dette betyr at dersom det er ei ledig seng på rommet ditt kan denne fylles av andre dersom hytta mot formodning skulle bli heilt full.
  • Ikkje betal før du har lagt til ei seng for kvar person i følge ditt.
  • Nokre av romma våre har hundebur. Dersom hunderom ikkje er ledig i bookingsystemet så informer om dette i notater ved utsjekk. Du kan også sende oss ein mail. Om ingen rom er ledige kan hunden stå i bur i gangen i annekset.

Alle bestillinger vert sjekka og kontrollert av oss.

Avbestillingsvilkår

Ved avbestilling meir enn 10 dagar før ankomst vil du få refundert det innbetalte beløpet, minus eit administrasjonsgebyr på 300kr. Ved avbestilling 0-10 dagar før ankomst beheld me verdien av 1 døgn for kvar person som avbestiller som avbestillingsgebyr.

• Du kan feire små og store anledningar hos oss - i eller utanfor sesongen
  • Firmaarrangement
  • Skuleklassar
  • Lokale turlag
  • Eller hiv deg med på ein organisert fellestur!

Telting

Rundt Geiterygghytta fins det fleire fine stader å setje opp teltet. Du kan gjerne bestille måltid på hytta sjølv om du søv i telt. Dersom du vil tilberede din eigen mat kan du gjere dette ute, 100m frå hytteveggen.

Foto: Eivind Haugstad Kleiven
Foto: Elin Hansson/ DNT