Overnatting på geiterygghytta

Peiskos på Geiterygghytta
Peiskos på Geiterygghytta Foto: Marit Wøllo

På DNT-hytter er det alltid plass, og du treng ikkje å reservere plass før du kjem. Alle får mat og ein stad å sove. Vil du vere sikker på at det er ledig seng til deg, kan det vere lurt å bestille.

Bestille rom

Ønskjer du å reservere plass, tek me imot skriftleg bestilling på e-post.

For å bestille må du sende følgjande informasjon på e-post til geiteryggen@turistforeningen.no

• ankomstdag
  • avreisedag
  • antal personar, fødselsår på barn/ungdom
  • namnet på den som har bestilt
  • eventuelle allergiar mot mat eller dyr.

Vilkår for bestilling:

• me tek berre bestilling på opphald med frukost og middag.
  • I påsken, frå fredag før palmelaurdag, kan du bestille rom for tre netter og meir.
  • For opphald ei natt i påsken, kan du bestille seng på sovesal.
  • Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst fakturerer me eit avbestillingsgebyr på kr. 250,- pr. person. Ved avbestilling nærmare enn 4 dagar før ankomst blir det fakturert eit avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr. pers.

Vi tek også imot bestilling på:

• Fast opphald.
  • Selskap eller firmaarrangement. Ring gjerne tlf. 906 01 453.
  • Transport av bagasje.

Det er ikkje sjølvbeteningskvarter på Geiterygghytta. Hytta er difor stengt dei periodene ho ikkje er betent.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

Hund på Geiterygghytta

Du er velkomen med hund hjå oss. Me har totalt fire rom der du kan ta med hunden inn på rommet. Det kan vere lurt å bestille rom på førehand, om du og din firbeinte venn vil bu i saman.  Her er også tilrettelagt for hund ved inngangen til annekset.

Her er tepper å sove på og skåler å ete av, så me håpar hunden vil trivast og kvile godt.