Reservere overnatting

Foto: Morten Noremsaune

​​​​​​​OBS! Pass på å velge riktig priskategori og hugs at du ikkje reserverer rom, men einslige sengeplasser. Meir informasjon under.​​​​​​​

Du reserverer sjølv seng via vår web-booking:

• Du bestiller ei og ei seng, ikkje heile rom. Sengene du legg i handklekorga kjem samla til oss og i dei fleste tilfella blir de fordelt på same rom. Me går gjennom alle bestillingane som kjem inn og tek kontakt om det skulle vere noko.
  • Pass på å velg riktig pris i rullegardinmenyen til høgre. Dersom du betaler ikkje-medlemspris kan dette ikkje endrast i etterkant. Dersom du betaler medlemspris, men ikkje kan framvise gyldig medlemsbevis må du betale mellomlegget ved avreise.
  • Normaldrift betyr at dersom det er ei ledig seng på rommet ditt kan denne fylles av andre dersom hytta mot formodning skulle bli heilt full.
  • Ikkje betal før du har lagt til ei seng for kvar person i følge ditt.
  • Nokre av romma våre har hundebur. Dersom hunderom ikkje er ledig i bookingsystemet så informer om dette i notater ved utsjekk. Du kan også sende oss ein mail. Om ingen rom er ledige kan hunden stå i bur i gangen i annekset.

Alle bestillinger vert sjekka og kontrollert av oss.

Avbestillingsvilkår Geiterygghytta:

• Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst. (Eksempel: Opphold fredag må avbestilles søndag kl 23:59.)
  • Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

• Du kan feire små og store anledningar hos oss - i eller utanfor sesongen
  • Firmaarrangement
  • Skuleklassar
  • Lokale turlag
  • Eller hiv deg med på ein organisert fellestur!

Telting

Rundt Geiterygghytta fins det fleire fine stader å setje opp teltet. Du kan gjerne bestille måltid på hytta sjølv om du søv i telt. Dersom du vil tilberede din eigen mat kan du gjere dette ute, 100m frå hytteveggen.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.
Foto: Eivind Haugstad Kleiven
Foto: Elin Hansson/ DNT