Overnatte på geiterygghytta

Peiskos på Geiterygghytta
Peiskos på Geiterygghytta Foto: Marit Wøllo

bestill overnatting

Sommaren 2020 tek me imot overnattande som har bestilt opphald på førehand. Dette for å kunne ta vare på deg som gjest, og oppfylle krava frå FHI.

Bestille rom

Ønskjer du å reservere plass, tek me imot skriftleg bestilling på e-post.

For å bestille må du sende følgjande informasjon på e-post til geiteryggen@dntoslo.no

• ankomstdag
  • avreisedag
  • antal personar, fødselsår på barn/ungdom
  • namnet på den som har bestilt
  • eventuelle allergiar mot mat eller dyr.

Vilkår for bestilling:

• me tek berre bestilling på opphald med middag, frukost og niste.
  • Me kan ikkje garantere romtype, men vil prøve og oppfylle ønske.
  • Du kan bruke eigen lakenpose med ekstra putevar eller du kan leige sengetøy på hytta.
  • Du kan ikkje bruke sovepose.
  • I påsken, frå fredag før palmelaurdag, kan du bestille rom for tre netter og meir.
  • For opphald ei natt i påsken, kan du bestille seng på sovesal.
  • Ved avbestilling tidlegare enn 10 dagar før ankomst vil det bli fakturert eit administrasjonsgebyr på kr 300,- . Ved avbestilling 0- 10 dagar tilsvarer avbestillingsgebyret verdien av 1 døgns opphald. Avbestillingsgebyret blir etterfakturert.

Vi tek også imot bestilling på:

• Fast opphald.
  • Selskap eller firmaarrangement. Ring gjerne tlf. 906 01 453.
  • Skuleklassar.
  • Transport av bagasje.

Det er ikkje sjølvbeteningskvarter på Geiterygghytta. Hytta er difor stengt dei periodene ho ikkje er betent.

Me oppmodar om å ikkje bruke sovepose i sengene. Ta med deg lakenpose eller leig sengetøy på hytta.

Telting

Rundt Geiterygghytta fins det fleire fine stader å setje opp teltet. Du kan gjerne bestille måltid på hytta sjølv om du søv i telt. Dersom du vil tilberede din eigen mat kan du gjere dette ute.

Telting sommaren 2020

Teltarar er velkomne til å campe ved Geiterygghytta også i sommar. Med bakgrunn i den spesielle situasjonen, vil me innføre nokre føringar for opphaldet.

• - Me anbefaler at du bestiller teltplass på førehand.
  • Geiterygghytta har rett til å vise bort teltarar som kjem utan bestilling, dersom kapasiteten til hytta er overskriden.
  • Du kan få kjøpe måltid på hytta, dersom hytta har kapasitet.
  • Me anbefaler at teltarar bestiller måltid på førehand.
  • Teltarar vil ikkje kunne få tilgang til dusj.
  • Hugs at det er gratis å bade i Geiteryggvatnet.
  • Dei som bur i telt har ikkje tilgang til oppholdsrom.

Som du ser så anbefaler me at du bestiller på førehand. Det er påført oss alle mange restriksjoner og retningsliner som i sommar må følgjast. Me trur at planlegging og forutsigbarheit gjer at dine forventninger og vårt tilbod meir samtemt.

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

Hund på Geiterygghytta

Du er velkomen med hund hjå oss. Me har totalt fire rom der du kan ta med hunden inn på rommet. Det kan vere lurt å bestille rom på førehand, om du og din firbeinte venn vil bu i saman.  Her er også tilrettelagt for hund ved inngangen til annekset.

Her er tepper å sove på og skåler å ete av, så me håpar hunden vil trivast og kvile godt.