Slik kjem du deg til Geiterygghytta

Sommar og haust

Tog og buss:Hytta ligger lett tilgjengelig med tog. Det går buss dagleg til og frå Geiteryggen som korresponderer med morgotoget mellom Oslo og Bergen. Ta tog til Ål stasjon, derifrå buss 850 med avstigning Geiteryggen Øst. Finn bussrutene på skyss.no sine sider.

Bil: Kjem du med bil frå Osloområdet, køyrer du E16 til Hønefoss. Ta av til riksveg 7 mot Gol og vidare mot Geilo. Ved Hagafoss, 10 km. før Geilo, sving av og følg fylkesveg 50 (Hol-Aurland) til Geiteryggtunnelen.

Kjem du fra Bergensområdet, følg E16 til Aurland. Ta av til høgre i rundkjøringen og følg fylkesveg 50 mot Hol. Det finnes gode parkeringsmuligheter i begge ender av Geiteryggtunnelen.

Frå begge parkeringsplassane/busstoppa er det berre 3 km lett gange på grusveg inn til hytta.

Vel du å køyre til Geiterygghytta for å gå Aurlandsdalen, kan du ta buss opp att til parkeringen ved Geiterygghytta

Bagasje: Transport av bagasje kan avtalas med vertskapet.

Vinter

Tog og buss: I vintersesongen går det berre buss i påsken frå Ål eller Geilo til Geiteryggen vest. Frå busshaldeplassen ved Vestredalsvatnet er det omlag 5 km å gå langs kvista rute til hytta.

Bil: Kjem du med bil frå Osloområdet, køyrer du E16 til Hønefoss. Ta av til riksveg 7 mot Gol og vidare mot Geilo. Ved Hagafoss, 10 km. før Geilo, sving av og føl fylkesveg 50 (Hol-Aurland) til Geiteryggtunnelen.

Kjem du fra Bergensområdet, føl E16 til Aurland. Ta av til høgre i rundkjøringen og føl fylkesveg 50 mot Hol. Det finnes gode parkeringsmuligheter i begge ender av Geiteryggtunnelen.

På vestsida er det parkeringsplass ca. 400 meter frå Geiteryggtunnelen.

Person- og bagasjetransport: kan gjerast etter avtale med vertskapet. 

Påskebuss

Frå og med Palmesøndag til og med 2.påskedag går det buss til og frå Geilo og Ål.